Descriere ‘Compasiunea de sine’ de ‘Kristin Neff’
Romanian translation:
Compașiunea de sine este un antidot remarcabil pentru presiunea perfecțiunii și a performanței neapărat constant. Când vine vorba să facem față emoțiilor negative sau nedorite, compasiunea de sine ne ajută să ne conștientizăm și să ne controlâm propriile stare și sentimente. Cultivarea compasiunii de sine devine o formă remarcabilă a inteligenței emoționale.
Dezvoltarea compasiunii de sine se face prin antrenamentul minții, încercând să-și raportăm experiența la cele ale tuturor oamenilor și arătând noi moduri de a face față lumii cu blândețe și umor. Kristin Neff, profesor asociat de psihologie educațională la University of Texas din Austin, a dedicat cariera cercetării compasiunii de sine și ne oferă puterea vindecătoare în relația cu sine și cu ceilalți.
Kristin Neff a susținut doctoratul la University of California din Berkeley și a făcut studii postdoctorale la University of Denver. În timpul studiilor postdoctorale a făcut cercetări de pionierat privind compasiunea de sine, creând o scalară pentru măsurarea acesteia. Alături de colegul ei Chris Germer, a dezvoltat un program de instruire susținut empiric numit „Mindful Self-Compassion”, care este predat de mii de formatori în întreaga lume.
Pentru mai multe articole, tehnici și informații despre compasiunea de sine, vizitează www.self-compassion.org.
Recenzie ‘Compasiunea de sine’ de ‘Kristin Neff’
Title: Recenzia „Compasiunea de sine” de Kristin Neff – o lectură profundă și inspiracională
Introduction:
Cartea „Compasiunea de sine” de Kristin Neff este o lectură încântătoare și inspiracională, care explorează tema compasiunii și a self-compassionului. Autorul oferă noi perspective asupra acestui concept important și își propune să-i ajute pe cititori să-și afinească relațiile cu ei inși. Cuprinse de această recenzie, vom descoperi mai multe despre această carte și își vorbesc părerea asupra ei.
Main review:
Cartea „Compasiunea de sine” de Kristin Neff este o lectură profundă și inspiracională, care oferă noi perspective asupra compasiunii și a self-compassionului. Autorul explorează tema cumparațiilor interioare și cum se poate ajunge la o relație de încredere și respect cu ei inși. Neff oferă strategii și tactici pentru a-i ajuta pe cititori să-și afinească relațiile cu ei inși, prin înțelegerea și acceptarea proprietăților și alegerilor lor interioare.
Cartea este scrisă într-un stil accesibil și fácil de înțeles, iar autorul oferă exemple și exerciții practice care să-i ajute pe cititori să aplică teoriile sale în viața reală. Neff también exploră tema cumparațiilor exterioare și cum poate afecta relațiile cu alții, oferindu-le strategii pentru a face față acestor provocări.
Unele din temele importante abordate în carte sunt:
* Importanța compasiunii în viața de toată ziua
* Comportamente și stiluri de gândire care pot ajuta la afișarea compasiunii interioase
* Modul în care compasiunea poate afecta relațiile cu alții
* Strategii pentru a-i ajuta pe cititori să-și afinească relațiile cu ei inși
Neff oferă și câteva replici și strategii practice care să-i ajute pe cititori să aplică teoriile sale în viața reală. De pildă, autorul propune cititorilor să practice mindfulness și meditație pentru a-și afina relațiile cu ei inși.
Conclusion:
Cartea „Compasiunea de sine” de Kristin Neff este o lectură încântătoare și inspiracională, care oferă noi perspective asupra compasiunii și a self-compassionului. Autorul oferă strategii și tactici practice pentru a-și afina relațiile cu ei inși și cu alții. Dacă vă doriți să-i afineți relațiile cu ei inși și cu alții, această carte este o lectură excelentă care va fi de folos în viața reală.