Sari la conținut

Recenzie Aparat de Aer Condiționat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A+++, Auriu

Aparat de Aer Condiționat Heinner Obsidian

Aparatul de aer condiționat Heinner Obsidian, cu o capacitate de 12000 BTU și dotat cu funcționalități Wi-Fi, este o opțiune remarcabilă pentru cei în căutarea unei soluții eficiente și estetice de climatizare. Modelul HAC-12OWF-GD, în nuanța sa atractivă de auriu, nu numai că adaugă un element de design sofisticat spațiului dvs. de locuit, dar vine și cu o serie de caracteristici tehnologice avansate care îmbunătățesc confortul și eficiența energetică.

Iti recomandam sa citesti si Cel mai bun aparat de aer conditionat.

Design și Capacitate

Designul Vshape al unității interne este nu doar un punct de atracție vizuală, dar este conceput și pentru a optimiza fluxul de aer, asigurând o distribuție uniformă a temperaturii în încăpere. Cu o capacitate de răcire de 12000 BTU și o capacitate de încălzire ușor superioară de 13000 BTU, acest aparat este potrivit pentru încăperi între 16 și 23 m², oferind performanțe de top în condiții de temperatură variabile, de la -15°C la 50°C pentru răcire și de la -20°C la 30°C pentru încălzire.

Eficiență Energetică și Performanță

Clasa de eficiență energetică A+++ la răcire și A++ la încălzire, împreună cu coeficientul de randament sezonier (SEER) de 8.5 și SCOP de 4.6, reflectă angajamentul Heinner pentru sustenabilitate și economii la factura de energie. Cu un consum nominal redus, atât la răcire (1034 W), cât și la încălzire (1030 W), Obsidian demonstrează că performanța superioară poate fi atinsă cu un impact minim asupra mediului.

Funcționalități Avansate și Conectivitate

Tehnologia Wi-Fi integrată transformă aparatul într-o soluție de climatizare inteligentă, permițând controlul de la distanță prin intermediul smartphone-ului. Aceasta, împreună cu funcții precum autorestart, autocurățare, sleep, follow me, detectarea pierderii agentului frigorific, turbo, silent, mute mode, funcția ECO, super ionizare și mentinerea temperaturii la 8 grade C, îmbunătățește semnificativ experiența utilizatorului, oferind comoditate, siguranță și personalizare.Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A+++, Functie incalzire, Design Vshape, Filtru High Density, Eco Mode, HAC-12OWF-GD, Auriu

Confort și Usabilitate

Nivelul de zgomot al unității interne variază, fiind relativ scăzut și astfel asigurând o ambianță plăcută, fără perturbări. Funcția “Silent” este o adăugire valoroasă pentru cei care apreciază liniștea, mai ales pe timpul nopții. Filtrul High Density captează particulele fine de praf, îmbunătățind calitatea aerului din încăpere, iar capacitatea de autocurățare menține aparatul în condiții optime de igienă cu un efort minim.

Concluzie

Heinner Obsidian 12000 BTU reprezintă o combinație impresionantă de design, performanță și tehnologie avansată, oferind o soluție completă de climatizare pentru casa modernă. Clasa de eficiență energetică A+++, împreună cu funcțiile inteligente și capacitatea de a se integra în orice decor datorită finisajului său auriu, fac din acest aparat o alegere excelentă pentru cei care doresc să îmbine stilul cu funcționalitatea într-un mod ecologic.