Sari la conținut

Aparat de Aer Condiționat ieftin Daewoo 9000 BTU WI-FI, A++, Kit de Instalare Inclus

Aparat de Aer Condiționat ieftin

Într-o eră în care confortul și eficiența energetică merg mână în mână, aparatul de aer condiționat Daewoo 9000 BTU se evidențiază printr-un design atrăgător și caracteristici impresionante, potrivit pentru îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi. Evaluarea acestui model, DAC-09CHSDB, se bazează pe specificațiile sale tehnice, eficiența energetică și funcțiile adiționale, toate gândite pentru a oferi o experiență optimă utilizatorului.

Design și Instalare

Cu o unitate internă de culoare neagră și una externă albă, aparatul Daewoo DAC-09CHSDB aduce un contrast estetic plăcut, ușor de integrat în diverse scheme de design interior. Greutățile de 6.5 Kg pentru unitatea internă și 22 Kg pentru cea externă sunt în limite normale, facilitând un proces de instalare relativ simplu, mai ales că kitul de instalare este inclus, oferind tot ce este necesar pentru montarea pe perete.

Aparat de aer conditionat Daewoo 9000 BTU WI-FI, A++, kit de instalare inclus (3m), filtre cu ioni de argint, functie iFeel, Eco Mode, DAC-09CHSDB, negru

Eficiență și Capacitate

Destinat utilizării rezidențiale și recomandat pentru încăperi de până la 40 m², acest aparat oferă o capacitate generală de 9000 BTU, cu o eficiență energetică de clasă A++ la răcire și A+++ la încălzire, indicând un consum redus de energie. Capacitatea de răcire de 2.6 kWh și cea de încălzire de 2.61 kWh asigură o reglare eficientă a temperaturii, fără a afecta semnificativ factura de electricitate.

Filtrare și Confort

Filtrul cu ioni de argint este unul dintre punctele forte ale acestui model, promițând eliminarea eficientă a bacteriilor și un aer mai curat și mai sănătos în încăpere. Tehnologia inverter, prezentă și ea, optimizează funcționarea compresorului, extinzând durata de viață a aparatului și reducând zgomotul la niveluri confortabile, respectiv 50 dB pentru unitatea internă și 60 dB pentru cea externă.

Conectivitate și Funcții Speciale

Integrarea Wi-Fi oferă comoditatea controlului de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile, permitând utilizatorilor să ajusteze setările aparatului fără a fi nevoie să se afle în proximitatea acestuia. Funcția “I Feel” ajustează automat temperatura în funcție de temperatura corpului persoanei detectate, iar modul ECO minimizează consumul de energie, oferind o soluție economică pentru menținerea confortului termic. Display-ul ascuns contribuie la un design minimalist și modern.

Aparatul de aer condiționat Daewoo 9000 BTU DAC-09CHSDB reprezintă o soluție excelentă pentru cei care caută un echilibru între eficiență energetică, confort și design modern. Cu funcții avansate precum filtrul cu ioni de argint, tehnologia Wi-Fi și modul ECO, acest model promite nu doar un mediu plăcut din punct de vedere termic, dar și un aer mai curat și sănătos. În plus, kitul de instalare inclus și eficiența energetică de top sunt argumente solide pentru alegerea acestui aparat de aer condiționat.